Què fem?

 La nostra empresa s’ha especialitzat en les reformes i manteniments d’edificis i industrials, així com en l’edificació de naus industrials i vivendes, tant unifamilairs com plurifamiliars. Darrerament, a causa de la greu crisi que pateix el sector, la part principal de la nostra feina rau en fer reformes i manteniments, tant de vivendes, com de comunitats de propietaris i d’indústries de la zona. Formem part del Gremi de Constructors d’Obres del Llobregat-Anoia-Alt Penedès.

Sempre estem a aprop dels nostres clients, i els assessorem amb la màxima personalització i simplicitat, buscant sempre la millor sol.lució per cada projecte, per cada client, per cada problema.

Proporcionem el servei d’altres industrials totalment qualificats. A més de la nostra feina de paleta, oferim servei de lampista, electricista, fuster, manyà, serraller, alumini, pintors, etc.

Oferim la tramitació gratuïta dels permisos d’obres als ajuntaments, aixì com d’altres llicències: ocupació de carrer, tall de carrer, etc.Següent >>